Μειωμένοι οι λογαριασμοί δημοτικών τελών στον Δήμο Μαραθώνος

Επιβεβαιώνεται, με την αποστολή και την παραλαβή των λογαριασμών της ΔΕΗ, η μείωση που επιτεύχθηκε στα δημοτικά τέλη και στον φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, μετά από εισήγηση του Δημάρχου κ. Στέργιου Τσίρκα.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της 23ης Οκτωβρίου 2018 του Δημοτικού Συμβουλίου και σε σχετική συζήτηση για τον καθορισμό των δημοτικών τελών/φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το 2019, ο τότε επικεφαλής της μειοψηφίας και σημερινός Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας, είχε εισηγηθεί την μείωση κατά 5% για όλα τα δημοτικά τέλη και την εναρμόνιση των τιμών της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης με τις τιμές που ισχύουν για την έδρα του Δήμου, τη Δημοτική Κοινότητα Μαραθώνα.

«Οτιδήποτε, μικρό ή μεγαλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να ανακουφίσουμε τους συνδημότες μας και τα νοικοκυριά, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα πρέπει πάντα και όσο περνάει από το χέρι μας, να εργαζόμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση» δηλώνει αναφορικά με το θέμα, ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας.
Σχολιάστε