Μαυροειδάκος: «Είμαστε λίγοι για να είμαστε χωριστά – Το Ζεφύρι έχει ανάγκη από πολύ δουλειά»

Την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με το ίδιο πάθος, έδωσε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος από το βήμα των εκδηλώσεων ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2019.

Στο κατάμεστο από κόσμο Πάρκο “Κώστας Λιάρος” μετά την κορύφωση των Θρησκευτικών εκδηλώσεων με τη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας Γρηγορούσας, ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς, όλους εκείνους που όπως είπε τον κατέταξαν πρώτο στην καρδιά τους αλλά και 1ο σε σταυρούς προτίμησης στο Ζεφύρι. Ο Γιάννης Μαυροειδάκος υπογράμμισε επίσης ότι όσο μεγάλη είναι η χαρά ακόμη μεγαλύτερη είναι η ευθύνη.

“Με μπροστάρη τον Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε με το ίδιο πάθος για την πρόοδο του τόπου μας σε Άνω Λιόσια – Ζεφύρι και Χασιά.” Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου δεν παρέλειψε επίσης να απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στη σύζυγο και στην οικογένειά του που τον στήριξαν στις δύσκολες στιγμές αλλά και σε όλο τον κόσμο του Ζεφυρίου.

Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε και στους εργαζόμενους της Δημοτικής Ενότητας Φυλής που όπως είπε δούλεψαν ατελείωτες ώρες κι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου. Καταλήγοντας το σύντομο λόγο του απηύθυνε μήνυμα ενότητας αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι “Τούτος ο τόπος, το Ζεφύρι έχει ανάγκη από πολύ δουλειά από όλους μας. Είμαστε λίγοι για να είμαστε χωριστά. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, όχι μέσω του FaceBook, αλλά κατεβαίνοντας οι ίδιοι στους δρόμους, τις πλατείες, τις παιδικές χαρές. Και το βέβαιο είναι πως αν πράγματι δουλέψουμε για τον τόπο, θα μας ανταμείψει…”
Σχολιάστε