Η Δημοτική Αρχή Καλλιθέας στο OTAVOICE, στην 84η ΔΕΘ

Στην Θεσσαλονίκη το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου βρέθηκε ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος στα πλαίσια της επίσκεψης του στην  84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του επισκέφτηκε το περίπτερο του OTAVOICE.GR και συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Μπέλτσο Αθανάσιο. Όπως μας ανέφερε είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και συναδέλφους του αυτοδιοικητικούς και να συζητήσουν σημαντικά θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τον δήμο Καλλιθέας.

Επίσης, είχε την ευκαιρία, όπως μας εξήγησε να επισκεφτεί εκθεσιακούς χώρους, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να αποτυπώσει νέες πολιτικές και εφαρμογές. Το επίπεδο της ΔΕΘ είναι πολύ υψηλό, ανέφερε και μπορείς να αποκομίσεις σημαντικές παραστάσεις και πληροφορίες.

Στην Καλλιθέα ο στόχος μας είναι στην δεύτερη θητεία της δημοτικής αρχής, να ενισχύσουμε τις υποδομές και τις προοπτικές ανάπτυξης , στα πλαίσια ενός σύγχρονου, ευρωπαϊκού δήμου που θα σέβεται τον δημότη και θα του παρέχει υψηλές υπηρεσίες. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τα κυβερνητικά στελέχη και διεκδικούμε αυτά που η πόλη μας έχει ανάγκη. Ταυτόχρονα δίνουμε την μάχη της καθημερινότητας , για τα μικρά -μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Η παρουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης στην 84η ΔΕΘ είναι όπως βλέπετε δυναμική , με περίπτερα ( ΚΕΔΕ, Περιφέρειες και Δήμοι) και με φυσική παρουσία υποδηλώνοντας την σπουδαιότητα και τον κομβικό της ρόλο στην διαδικασία ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της χώρας. Άλλωστε αυτό  ήταν και το μήνυμα που έστειλε εξαρχής η νέα κυβέρνηση,ότι θα  στηριχθεί σε αυτό το βασικό πυλώνα, σχολίασε ο δήμαρχος Καλλιθέας.

Μαζί με τον κ. Κάρναβο στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο αναπλ. δήμαρχος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Βαγγέλης Μπαρμπάκος , ο οποίος έχει την ιδιότητα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και είχε και αυτός σημαντικές επαφές και συζητήσεις με παράγοντες της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης.
Σχολιάστε