OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Γιασημάκης για Ρούσση στον Ωρωπό: “Κάνει την ανάγκη φιλοτομία”

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ νέας και απελθούσης δημοτικής αρχής στο δήμο Ωρωπού.

Στο προσκήνιο η οικονομική διαχείριση του δήμου την περίοδο 2014-2019 , όπου ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης μιλά για κακοδιαχείριση και για ευθύνες, που θα πρέπει να αναδειχθούν μέσα από μια λεπτομερή έρευνα, των ελεγκτικών μηχανισμών. Οι αναφορές της σημερινής διοίκησης για το δρόμο της δικαιοσύνης πληθαίνουν, η αντιπολίτευση προσπαθεί να αποκρούσει και η σύγκρουση συνεχίζεται…

Με σημερινή του δήλωση ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης επανέρχεται και αναφέρει πως ο τέως δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης  αναγκάζεται να συρθεί σε μια διαδικασία ελέγχου των οικονομικών του δήμου( η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί) , εντελώς προσχηματικά για να κερδίσει εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ.Ρούσση , η οποία έφερε το Δήμο μας έως την πόρτα της χρεωκοπίας και γι’ αυτό άλλωστε δεν τόλμησε ούτε να παραδώσει ως άρμοζε, σήμερα κτυπά ανοιχτές πόρτες, ζητώντας με περισσό θράσος, απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ήδη δημοσιοποιημένη και δρομολογημένη δέσμευσή μας προς τον κόσμο του Ωρωπού, να ζητήσουμε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο για τη χρονική περίοδο από 2014 έως και 2019.
Και το κάνει αυτό έντρομη,αφού διαπίστωσε πως δεν μπορεί να το αποφύγει και δεν μπορεί να το καθυστερήσει, μήπως και προλάβει τις εξελίξεις και παραπλανώντας τους συμπολίτες μας αποκτήσει λόγο στις αλόγιστες και καταστροφικές πράξεις της. Αξιοπιστία όμως δεν θα αποκτήσει ποτέ!
Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή θα πρέπει με το αίτημα της αυτό, να απολογηθεί, την ίδια ώρα που ζητά διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο, γιατί άφησε άδεια ταμεία ,σε σημείο να μη μπορούν να πληρωθούν ούτε οι υπάλληλοι του Δήμου ! Πέρα βέβαια από τα όσα έπραξε νομιμοφανή μεν, αλλά ανήθικα και ελεγχόμενα δε!
Όλα λοιπόν στη γνώση των συμπολιτών μας, με πλήρη διαφάνεια και αδιάσειστα στοιχεία.”

Σχετικά Άρθρα

Ο δήμαρχος Ζαχάρως στην ΕΤΑΔ, για Λίμνη Καϊάφα και παραλιακό μέτωπο

otavoice

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice