Δήμος Τρίπολης: Τη διάθεσή τους για συνεργασία τόνισαν σε συνάντηση τους Τζιούμης και Τρουπής

Τη διάθεσή τους για συνεργασία σε διάφορα ζητήματα αλλά και στην από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων, τόνισαν σε δηλώσεις τους οι κ. Τζιούμης και Τρουπής.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γιάννης Τρουπής, αναφέρθηκε σε μια σειρά από προτάσεις οι οποίες αφορούν τη στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου με το Δήμο, εστιάζοντας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως οι αντίστοιχες «καρναβαλικές», αλλά και η βελτίωση άλλων εκδηλώσεων ή και η υλοποίηση καινοτόμων τέτοιων.

O Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης ανέφερε μεταξύ άλλων, πως υπάρχει πνεύμα συνεργασίας με τους ανθρώπους του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, όπως άλλωστε σκοπεύει να κάνει η Δημοτική Αρχή με όλους τους φορείς στο αντικείμενο που εκπροσωπεί ο κάθε ένας.

Οι παρεμβάσεις που ανέφεραν οι δύο άντρες ήταν να επιστρέψει το καρναβάλι, να γίνουν αλλαγές – βελτιώσεις στην νύχτα shock price, και άλλα πολλά.

Όπως είπαν η Τρίπολη έχει τις βάσεις για να γίνει και πάλι κέντρο επισκεψιμότητας και οι οδικοί άξονες της περιοχής βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.
Σχολιάστε