Δήμος Γλυφάδας: Ο Πλούταρχος στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

Γιορτινό τριήμερο στο Φεστιβάλ Γλυφάδας περιμένει τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης στο θέατρο της 3ης Μαρίνας, που έχει πλέον καθιερωθεί ως στέκι ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Οι «Ψευτοσπουδαίες» του Μολιέρου, το μοναδικό έργο του με γυναίκες στους κεντρικούς ρόλους, που διακωμωδεί τους ψευτοδιανοούμενους και την καλή κοινωνία εκείνης της εποχής, έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Αύριο, Σάββατο, οι «Μουσικοί της πόλης» έρχονται με αξέχαστες μελωδίες για να ζωντανέψουν αναμνήσεις από τις χαμένες πατρίδες.

Την Κυριακή ο καλλιτέχνης της αγάπης, των συναισθημάτων και των αναμνήσεων, ο πολυτραγουδισμένος Γιάννης Πλούταρχος σε μια μεγάλη συναυλία που θα γράψει ιστορία στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι 8.30 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Χθες βράδυ οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γνώριμες μελωδίες κλασικής και μοντέρνας μουσικής, σε μια συναυλία της σοπράνου Σοφίας Κουτσούρη. Το φεστιβάλ που έχει καταστεί θεσμός στη Γλυφάδα, θα συνεχιστεί έως τις 28 Σεπτεμβρίου.
Σχολιάστε