OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Αμαρουσίου: «Είμαστε παρόντες… για να δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις»

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου στον αγιασμό των Σχολείων του Δήμου μας, μαζί με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς

Θεόδωρος  Αμπατζόγλου: Προτεραιότητά μας η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία όλων των Σχολείων του Δήμου μας

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, στέλνοντας μαζί με τις ολόθερμες ευχές του για «μία δημιουργική και καρποφόρα σχολική χρονιά», το μήνυμα της αμέριστης υποστήριξής του για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης και την προαγωγή της γνώσης σε ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρέστη στις τελετές αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά στα σχολεία:

2 ο Νηπιαγωγείο, 1 ο Δημοτικό, 1 ο Γυμνάσιο και 1 ο Λύκειο, καθώς και στα Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων, Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων και ΕΠΑΛ Αναβρύτων.

Στο χαιρετισμό του, απευθυνόμενος στους γονείς, στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, εστίασε στην ανάγκη να υπάρχει διαρκής συνεργασία, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος ενός καλύτερου μέλλοντος για τη νέα γενιά.

«Κοινός μας στόχος, και προτεραιότητά μας- τόνισε- είναι η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων. Η Δημοτική Αρχή, οι Δημοτικές Επιτροπές Παιδείας και οι Σχολικές Επιτροπές θα είμαστε παρόντες και αρωγοί σε καθημερινή βάση για όλα τα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς, για να δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις.»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά, τους Δντές των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που τον υποδέχθηκαν εγκάρδια στα σχολεία τους, καθώς και να ανταλλάξει απόψεις, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Ειδικότερα, με τους Δντές όλων των Σχολείων του Αμαρουσίου ανέφερε ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, θα οριστεί σύντομα ημερομηνία συνάντησης για τη λεπτομερή καταγραφή όλων των θεμάτων, εκτός εκείνων που ήδη έχουν αποτυπωθεί από τους τεχνικούς ελέγχους που ο ίδιος έχει δώσει εντολή και διενεργούνται ταχύτατα.

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες, στις τελετές αγιασμών των Σχολείων όλων των βαθμίδων της πόλης, βρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα στελέχη των Σχολικών Επιτροπών, μεταφέροντας το μήνυμα και τις ευχές του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, για καλή και δημιουργική χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice