OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Αγοραστός: «Θεσμοί με προστιθέμενη αξία»

Στο κολυμβητήριο του Βόλου βρέθηκε χθες (1/9) ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, με την ευκαιρία της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νεανίδων, το οποίο φιλοξενεί η πόλη της Μαγνησίας.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο κ. Αγοραστός επισήμανε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να έρχονται τέτοιες διοργανώσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Κολυμβητική Ομοσπονδία, τη LEN και τη FINA. Οι θεσμοί αυτοί έχουν προστιθέμενη αξία, γιατί οι ομάδες που έρχονται στο Βόλο μένουν ικανοποιημένες, καθώς δείχνουμε πολύ καλό πρόσωπο στο χώρο της υδατοσφαίρισης και ξέρουμε να κάνουμε καλές διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να βγάζουμε μία θετική αύρα και θετικό μήνυμα.

Ο Βόλος είναι μία πανέμορφη, ασφαλής πόλη, σε τουριστική περίοδο και διακρίνεται για τη φιλόξενη κοινωνία του. Του χρόνου, άλλωστε, θα γίνει ένα καινοτόμο πρότυπο εγχείρημα, με την ταυτόχρονη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων, σε Λάρισα και Βόλο. Η περιφέρεια έκανε ένα νέο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο στη Λάρισα, που δεν υπάρχει ανάλογο στην Ελλάδα, πλέον έχουμε 4 κολυμβητήρια στις δύο αυτές πόλεις και θα κάνουμε μια ξεχωριστή διοργάνωση, όπου θα λάβουν μέρος περίπου 60 εθνικές ομάδες και θα υπάρχει έντονος αθλητικός τουρισμός».

Με της σειρά του, ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, ανέφερε: «Ως συνήθως, ο Βόλος φιλοξενεί μία μεγάλη διοργάνωση, όπως και φέτος που οι καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες βρίσκονται εδώ. Αυτά τα νέα παιδιά είναι που θα πλαισιώσουν τη μεγάλη Εθνική στα επόμενα χρόνια, που είναι μία συνέχεια της καταξίωσης του ελληνικού πόλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφεριάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό, καθώς είναι φίλαθλος της υδατοσφαίρισης και βρίσκεται δίπλα σε κάθε εκδήλωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Επίσης, να ευχαριστήσω το δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, για την πολύτιμη βοήθειά του και τις πολύ καλές εγκαταστάσεις, αλλά και τις Αρχές που βρίσκονται δίπλα μας».

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice