Βολές Ταχιάου κατά Νοτοπούλου για υποκρισία και προεκλογικό ύφος

Με ανάρτηση του στο  facebook, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη-Υπεύθυνα» Νίκος Ταχιάος, απαντά στην επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου σχετικά με τη σύμπραξη ή μη με την παράταξη του νεοεκλεγέντος δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Ο Νίκος  Ταχιάος  τονίζει πως «η κα Νοτοπούλου παραμένει στο προεκλογικό επιθετικό και συνήθως προσωπικά δηκτικό ύφος της μολονότι επί της ουσίας δεν διαφωνούμε αν και έχουμε διαφορετικές αφετηρίες στους συλλογισμούς μας».

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την στάση του στα σενάρια συνεργασίας και τις αιχμές που άφησε η Νοτοπούλου επισήμανε με νόημα ότι : «από την συγκαταβατικότητα μέχρι την ταύτιση υπάρχει μία απόσταση που κατά πάσα πιθανότητα είναι αγεφύρωτη. Ούτε οι κομματικές ντιρεκτίβες μπορούν να μου επιβάλουν, ούτε βεβαίως ο χρόνος που απομένει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου επιτρέπει αρραβώνες ή γάμους. Οπότε δεν υπάρχει θέμα».

Επίσης θύμισε ότι το τιμόνι του Δήμου δεν είναι στα δικά του χέρια, αλλά στον Κωνσταντίνο Ζέρβα , «αυτού στον οποίο η κυρία Νοτοπούλου έσπευσε εμφατικά να προσφέρει στον δεύτερο γύρο την εμπιστοσύνη της παράταξης της και του ΣΥΡΙΖΑ», ρίχνοντας έτσι βολές στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία.

«Εγώ μπορώ μόνο να είμαι σε αναμονή», καταλήγει στην δήλωση του ο Νίκος Ταχιάος.
Σχολιάστε