OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ταχιάος «Εγώ προσωπικά είμαι ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του κ. Ζέρβα»

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Nίκος Ταχιάος, από τις προτάσεις που φέρεται να έχει κάνει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας σε δημοτικούς συμβούλου της παράταξης του, προκειμένου να αναλάβουν μία θέση στη διοίκηση του δήμου και να πετύχει μια αυτοδιοικητική σύγκλιση στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

«Νομίζω πως αυτή η πρόταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί έχει ένα στοιχείο ανηθικότητας. Και δεν την χρεώνω στους συνεργάτες μου διότι αυτοί δεν έχουν δείξει ακόμα τις επιλογές τους, την χρεώνω σε εκείνον ο οποίος την κάνει. Είναι μία πρόταση με βαθιά ανηθικότητα.  Όταν ένας νόμος σου δίνει πολλές δυνατότητες δεν επιλέγεις την πιο ακραία. Πρέπει να υπάρχει ένα ήθος στη συνύπαρξη των ατόμων. Λυπάμαι που δεν το βλέπω αυτό.  Το τηλέφωνό μου θα είναι ανοιχτό μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα» ανέφερε ο κ. Ταχιάος, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Εγώ προσωπικά είμαι ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του κ. Ζέρβα» τόνισε και πρόσθεσε:

« Νομίζω ότι είναι unfair για το γεγονός ότι έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο προγραμματικών συγκλήσεων με άλλες παρατάξεις. Εγώ ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Τώρα αν επιλέγει να απευθυνθεί σε πρόσωπα και να τα ζητήσει ουσιαστικά να αποχωρήσουν από την παράταξή τους είναι unfair και εγώ δεν θα έκανε ποτέ» σημείωσε ο κ. Ταχιάος, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα τόνισε πως ο ίδιος γνώριζε για τις συναντήσεις τους με τον δήμαρχο και όπως ανέφερε τις ενθάρρυνε και εγκάλεσε τον κ. Ζέρβα για ανηθικότητα.

Τέλος έστειλε μήνυμα στα στελέχη του σημειώνοντας πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και κάλεσε να το προσμετρήσουν όσοι όπως είπε έχουν δελεαστεί από μία τέτοια πρόταση.

Πηγή thestival

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice