OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Μώραλη – Γεωργιάδη για ΕΣΠΑ, επενδύσεις και λιμάνι

Συνάντηση σε θετικό κλίμα είχαν σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, παρουσία του Υφυπουργού, κ. Νίκου Παπαθανάση.

«Συναντήσαμε τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο μιλήσαμε για όλα τα ζητήματα του Πειραιά, όπως την απορρόφηση του ΕΣΠΑ – στην οποία ο Πειραιάς αποτελεί υπόδειγμα- και βεβαίως για τη μεγάλη επένδυση της Cosco » ανέφερε σε δήλωση του ο Υπουργός Ανάπτυξης και επεσήμανε ότι « ακούσαμε τις ανησυχίες του Δημάρχου για την ανέγερση του πολυκαταστήματος. Είμαστε σε μια διαδικασία συνεργασίας για να δούμε πως θα προχωράμε όπως πρέπει μπροστά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε:«Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα σήμερα τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να τον ενημερώσω για θέματα που αφορούν Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις (ΕΣΠΑ), επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη του Πειραιά, καθώς και θέματα που αφορούν στο Master Plan του ΟΛΠ. Ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε ότι θα υπάρχει μια σταθερή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του Δήμου Πειραιά και του Υπουργείου».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice