Σε ανοιχτό χώρο στις 31 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας στο δήμο Εορδαίας – Ποιο το στοίχημα για Πλακεντά

Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα ορκιστεί ο νέος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τον Αγιασμό θα τελέσει ο μητροπολίτης Θεόκλητος όπως συνηθίζει τα τελευταία 19 χρόνια που ο ίδιος βρίσκεται ως δεσπότης στη μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Η εκδήλωση θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και θα είναι ανοιχτή για τους πολίτες και για αυτόν το λόγο προκειμένου να μπορούν να παραβρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας θα γίνει (για πρώτη φορά) εκτός του δημαρχείου, στο αμφιθέατρο του μουσικού σχολείου Πτολεμαΐδας στις 6:30 το απόγευμα.

Ο δήμαρχος Εορδαίας  Παναγιώτης Πλακεντάς  που καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού είχε συνεχείς επαφές με κυβερνητικά στελέχη και αρμόδιους φορείς προετοιμάζοντας τις δράσεις του δήλωσε στο otavoice ότι ξεκινάει το μεγάλο στοίχημα για την Ενωμένη Εορδαία και είναι έτοιμος για την μεταμόρφωση της Εορδαίας σε μια σύγχρονη πόλη που θα σέβεται τους πολίτες και θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες. ¨Είμαστε έτοιμοι ,έχουμε σχέδιο , γνωρίζουμε πως και έχουμε τους ανθρώπους να το υλοποιήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχολιάστε