Ρούσσος: «Όλα τα παιδιά βρήκαν θέση στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς του Χαλανδρίου»

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι καλύφθηκαν όλα τα αιτήματα για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου εξέφρασε δημόσια ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

«Kανένα παιδί δεν έμεινε εκτός παιδικού σταθμού στο Χαλάνδρι» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε προσθέτοντας παράλληλα πως η κάλυψη όλων των αιτήσεων συνιστά μια ισχυρή απόδειξη για την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής του Χαλανδρίου.

Το μήνυμα του Δημάρχου αναφέρει συγκεκριμένα:

«Όλα τα νήπια και τα βρέφη, βρήκαν θέση σε δημόσια δομή και μάλιστα δωρεάν στην μεγάλη τους πλειονότητα, μιας και τα τροφεία είναι ανύπαρκτα για όλα τα εισοδήματα κάτω από 25.000 ευρώ.

Το άνοιγμα 3 νέων παιδικών σταθμών, το αντικειμενικό σύστημα μοριοδότησης, οι προσλήψεις 63 νηπιοβρεφοκόμων, η δημιουργία 12 βρεφικών τμημάτων έναντι μηδέν το 2014, η ριζική ανακαίνιση και ο νέος εξοπλισμός των παλαιών κτιρίων είναι μερικές από τις σημαντικές αλλαγές που επιτεύχθηκαν από το 2014.

Λίγες μέρες πρίν την έναρξη της νέας θητείας η κάλυψη του συνόλου των αιτήσεων αποτελεί μια ισχυρή απόδειξη για τις προτεραιότητες και την αποτελεσματικότητα της προσπάθειάς μας».
Σχολιάστε