OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Δήμου Πωγωνίου

Σε ευχάριστο και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η  ορκωμοσία του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κων/νου Καψάλη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των τοπικών συμβούλων των πέντε Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πωγωνίου.

Η σεμνή και λιτή ορκωμοσία τελέστηκε από τους Πανοσιολογιότατους Πρωτοσύγκελους των Ι.Μ. Ιωαννίνων και Δρυϊνουπόλεως – Πωγωνιανής και Κονίτσης συνεπικουρούμενων από τον συνδημότη Αρχιμανδρίτη Ι.Μ. Καστοριάς και ιερέων του Δήμου Πωγωνίου.

Στην ομιλία του ο επανεκλεγείς Δήμαρχος κ. Κων/νος Καψάλης μίλησε για ένα νέο ξεκίνημα σε μία σημαντική εποχή για το Πωγώνι και ευχαρίστησε τους δημότες για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους. «Δώσαμε σήμερα όρκο τιμής και ευθύνης απέναντι στο λαό του Πωγωνίου, απέναντι στους νόμους και τους θεσμούς που καλούμαστε να υπηρετήσουμε, ότι θα εργαστούμε σκληρά, έντιμα και χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες.Η νέα δημοτική αρχή έχει μπροστά της μία 4ετία με πολλές προκλήσεις και δυσκολίες. Το δυσχερές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που ζούμε σήμερα δημιουργεί σε όλους μας ιδιαίτερους προβληματισμούς και ανησυχίες για το μέλλον. Αυτό καθιστά το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ακόμη πιο δύσκολο και προσδίδει, σε όλους εμάς που την υπηρετούμε, ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες.Η νέα Δημοτική Αρχή Πωγωνίου έχει την φρεσκάδα της ανανέωσης και συγχρόνως το απαραίτητο συστατικό της εμπειρίας και της καλής γνώσης του αντικειμένου.Ο Δήμος μας διαθέτει φυσικό θησαυρό ανεκτίμητης αξίας, σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά, γεωγραφική θέση στρατηγικής σημασίας και σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα. Το πιο σημαντικό του όμως στοιχεία είναι οι άνθρωποι! Σας διαβεβαιώνω ό, τι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς και τον τόπο μας. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας, ότι θα σκύβουμε σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημά σας. Γιατί μόνο η καθημερινή επαφή με τον πολίτη, βοηθάει να κατανοήσουμε τα προβλήματα, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και να επιζητήσουμε λύσεις» τόνισε.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μαργαρίτα Κιτσανού, επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας, συγγενείς και φίλοι των αυτοδιοικητικών, εκπρόσωποι πολιτιστικών και λοιπών συλλόγων και φορέων, εργαζόμενοι στο Δήμο και πλήθος δημοτών.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice