Ορκίστηκε η δημοτική αρχή Χαλανδρίου-Ρούσσος: «Eπιτακτική ανάγκη για διάλογο, ώστε να βρεθούν οι συναινέσεις»

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού δημαρχείου, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου και του επανεκλεγέντος δημάρχου, Σίμου Ρούσσου.

Αρχικά ορκίστηκε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσος με πολιτικό όρκο και ακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, πρώτα αυτοί που ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο και μετά αυτοί που ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο.


Στη διαδικασία του Θρησκευτικού όρκου την τελετή τέλεσαν ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών και ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλη κ. Ιωάννης  συλλειτουργούντων και ιερέων των ενοριών της πόλης, οι οποίοι συνεχάρησαν τη δημοτική Αρχή για την επανεκλογή της και  τους ευχήθηκαν καλή θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελετή ορκωμοσίας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει η αίθουσα να καλύψει τις ανάγκες της εκδήλωσης και με τον Σίμο Ρούσσο  να κάνει την ευχή η επόμενη τελετή να πραγματοποιηθεί στο νέο σύγχρονο Δημαρχιακό μέγαρο.
«Ελπίζω στο τέλος της δεύτερης αυτής θητείας μας να έχουμε παραδώσει το νέο δημαρχιακό μέγαρο στους πολίτες της περιοχής μας, ένα έργο που εκκρεμούσε για χρόνια και ξεκινά πολύ σύντομα», ανέφερε  και τόνισε επίσης ότι «η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη για προσπάθειες διάλογου, ώστε να βρεθούν οι συναινέσεις που μαζί με το μεράκι και την ανιδιοτέλεια χρειάζονται για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της πόλης».

 
Σχολιάστε