OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ορκίστηκε Δήμαρχος Καλαμαριάς ο Γιάννης Δαρδαμανέλης

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος δημάρχου Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμενέλης ανέλαβε τα ηνία παραλαμβάνοντας από τον Θεοδόση Μπακογλίδη. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό με την παρουσία συγγενών και φίλων όλων των παρατάξεων. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς Ιουστίνος.

«Σήμερα είμαστε εδώ για να αρχίσουμε την προσπάθεια για την οποία μιλούσαμε τόσον καιρό. Μία προσπάθεια η οποία δεν θα έχει διχασμούς δεν θα έχει νικητές και ηττημένους. Δεν θα έχει κόκκινους και πράσινους. Όλες και όλοι να συνεργαστούμε και να πετύχουμε για την Καλαμαριά. Να κάνουμε την Καλαμαριά όπως την θέλουμε όπως την οραματιζόμαστε» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καλαμαριάς.

Και πρόσθεσε: «Στο δήμο μας έγινε μία μεγάλη αλλαγή. Οι εκλογές του Ιουνίου έδειξαν πως πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να ξαναφέρουμε την Καλαμαριά στη θέση της. Ίσως σήμερα θα περιμένατε πανηγύρια , πάρτι φιέστες αλλά από την πρώτη κιόλας μέρα εγώ προσωπικά όπως πιστεύω και οι περισσότεροι μας κυρίευσε ένα αίσθημα ευθύνης».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Δαρδαμανέλης επεσήμανε πως «Είμαστε το δημοτικό συμβούλιο που θα κληθεί σε δύσκολες συνθήκες να ξεπεράσει όποια μικροπαραταξιακά θα έλεγα σκεπτικά και να έχει μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου, να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου».

«Όλοι αγαπάμε τον τόπο μας. Όλοι θέλουμε να ζούμε σε μία Καλαμαριά η οποία θα είναι καθαρή με επαρκή φωτισμό , με παιδικούς σταθμούς με όμορφους δρόμους , με πάρκα, παιδικές χαρές. Για αυτή την Καλαμαριά σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις» τόνισε ο νέος δήμαρχος Καλαμαριάς κλείνοντας την ομιλία του.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice