OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μια δυναμική γυναίκα, την Ελένη Φύκα επέλεξε για Γενική Γραμματέα, ο Γιάννης Δαρδαμανέλης στην Καλαμαριά

Ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς από το 2006 είναι εκλεγμένη νομαρχιακή και περιφερειακή σύμβουλος επέλεξε για την νευραλγική θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου του ο νέος δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Πρόκειται για την Ελένη Φύκα που αποδέχθηκε την πρόταση και από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι η νέα γενική γραμματέας ενός από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας. Η κα. Φύκα είναι έμπειρος αυτοδιοικητικό στέλεχος εκλέχθηκε νομαρχιακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2006 και του 2010 και περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας στις εκλογές του 2014. Έχοντας ταυτόχρονα σπουδές μουσικής και εμπειρία σε θέματα πολιτισμού μεταξύ άλλων διετέλεσε εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού-Πολιτισμού, Δημοσίων Σχέσεων και πρόεδρος της ΝΕΛΕ όπου συντόνισε σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις σε όλο το νομό. Μέχρι πρόσφατα ήταν υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία.

Η Ελένη Φύκα είναι οικονομολόγος του ΑΠΘ και εργάζεται ως εφοριακός-ελεγκτής ΑΑΔΕ. Έχει μακρά πορεία και στο συνδικαλισμό καθώς θήτευσε στο Δ.Σ. της ΔΑΚΕ και Ε.Κ.Ο Εφοριακών και είναι εκλεγμένο μέλος της Ε.Δ.Ο.Θ.

 

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης αναγγέλλοντας την επιλογή της Ελένη Φύκα ανέφερε: “Καλή δύναμη Ελένη Φύκα. Καλή επιτυχία στην πρώτη γυναίκα γενική γραμματέα Καλαμαριάς. Μπροστά μας η επανεκκίνηση του τόπου μας. Οι γνώσεις σου στα οικονομικά, η εμπειρία σου στα αυτοδιοικητικά, η αγάπη σου για τον πολιτισμό και ο χαρακτήρας σου, ακέραιος και δυναμικός, θα δώσουν αυτό που έλειπε στη Γενιά Δημιουργίας ώστε να μετατραπεί η Διοίκηση της Ελπίδας σε διοίκηση των έργων! Σε ευχαριστώ από καρδιάς που μας πίστεψες από την πρώτη στιγμή.
Καλή συνεργασία!”

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δαρδαμανέλης έχει καταλήξει στο σχήμα της διοίκησής του και θα αξιοποιηθούν ως αντιδήμαρχοι στελέχη μόνο από την παράταξή του. Έτσι θα επιδιώκει ad hoc την πλειοψηφία στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πηγή: myportal.gr

Σχετικά Άρθρα

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice