Γιασημάκης: «Ο Δήμος Ωρωπού μπορεί και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις»

Μετράμε αντίστροφα για την ανάληψη των καθηκόντων από τις νέες δημοτικές Αρχές και οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι έχουν σηκώσει μανίκια για να είναι έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα.

Οι περισσότεροι έχουν καταλήξει ήδη στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις Αντιδημαρχίες και τα Νομικά Πρόσωπα ενώ συνεχίζουν τις επαφές τους με την δημόσια κεντρική διοίκηση για να συζητήσουν τις διευθέτηση διαφόρων ζητημάτων που τους απασχολούν.

Χθες ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης συναντήθηκε στις Αφίδνες με τον υπουργό εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Γενικό Γραμματέα Νάσο Μπαλέρμπα, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, τον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα, τον βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου και τον νομικό σύμβουλο Ηλία Γιάτσιο όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Ωρωπού και την βόρεια Αττική.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Γιασημάκης τόνισε πως: «Ο Δήμος Ωρωπού μπορεί και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις» και άπαντες περιμένουν με ενδιαφέρον να ξεδιπλώσει το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει και τις πρώτες του κινήσεις, με τον ίδιο να φιλοδοξεί να φέρει έναν αέρα αλλαγής.
Σχολιάστε