Δήμος Τρίπολης: Συγκίνηση για την αποχώρηση των Κακλαμάνου και Ταλούμη

Μετά από σαράντα τέσσερα (44) ολόκληρα χρόνια, δύο αυτοδιοικητικοί άνθρωποι της Τρίπολης, αποχαιρέτησαν τις θεσμικές τους θέσεις.

Πρόκειται για τον Αναστάσιο Κακλαμάνο ( απερχόμενος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, πρώην Αντιδήμαρχος) και τον Κωνσταντίνο Ταλούμη (τέως αντιδήμαρχος).

Σε διαφορετικές παρατάξεις, οι δύο άνδρες, απ’ το 1975 μέχρι σήμερα, παρά τις ιδεολογικές και τις κομματικές διαφορές, προσπάθησαν να συνεισφέρουν στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης και σίγουρα, άφησαν σ’ αυτήν, έντονο αποτύπωμα.

Ο Αναστάσιος Κακλαμάνος δεν μπόρεσε να εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές, ενώ ο Κώστας Ταλούμης δεν συμμετείχε σ’ αυτές.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, υπήρξε δυνατή συγκίνηση στην αίθουσα, για τα συμβάντα αυτά, ενώ τοποθετήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι αρχηγοί των παρατάξεων (απουσίαζε ο απερχόμενος δήμαρχος Δ. Παυλής), εκφράζοντας θερμά λόγια για τους δύο αυτοδιοικητικούς αυτούς άνδρες.

Στις ολιγόλεπτες, αποχαιρετιστήριες ομιλίες τους, οι δύο απερχόμενοι σύμβουλοι, ευχαρίστησαν όλους τους πολίτες του δήμου, όλους τους εργαζόμενους σ’αυτόν, αλλά και όλους τους συνεργάτες τους.

Ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα δημοτική αρχή και τις παρατάξεις και ζήτησαν να προσπαθήσουν όλοι, για να οδηγηθεί η Τρίπολη στη θέση που της αξίζει.
Σχολιάστε