Δήμος Τρίπολης: Ορκίστηκε ο Κώστας Τζιούμης

Με κάθε επισημότητα και σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, ορκίστηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Τρίπολης, ο νέος δήμαρχος,Κωνσταντίνος Τζιούμης, το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου, όπως και οι εκλεγμένοι των δημοτικών ενοτήτων και των τοπικών κοινοτήτων.

Στην κατάμεστη αίθουσα του 1ου ορόφου, ο νέος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Τζιούμης, ξεκίνησε την ομιλία του, με ειδική, τιμητική αναφορά σ’ όλους τους αυτοδιοικητικούς άνδρες που με τις πράξεις τους, βοήθησαν λίγο ή πολύ, την ανάπτυξη της πόλης.

Εισερχόμενος στο μήνυμα, που επέλεξε να στείλει σε παρατάξεις και δημότες, ο νέος δήμαρχος τόνισε τα εξής:

«Όλες οι απόψεις και όλες οι προτάσεις είναι σεβαστές. Επιθυμούμε τις προτάσεις, τις επισημάνσεις, την κριτική. Ωστόσο, υπενθυμίζω, ότι ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΛΙΝΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ απ’ τις προεκλογικές δεσμεύσεις μου και το συμβόλαιο που υπέγραψα με τους πολίτες, μετά και την αποτύπωση του εκλογικού αποτελέσματος. Χρειάζεται αξιοπρέπεια και συνέπεια. Οι 7+1 προτάσεις μου είναι αυτές που με οδηγούν. Πάνω σ’ αυτές, καλώ άπαντες σε συνεργασία. Αυτό το πρόγραμμα ζητάω να εφαρμοσθεί. Θα ακούσω, θα συμπληρώσω, θα αποδεχθώ, θα διορθώσω, θα αλλάξω. Όμως όλα αυτά, ανοιχτά και πάνω στο τραπέζι».

Ο Κώστας Τζιούμης, ολοκληρώνοντας την πρώτη του ομιλία ως δήμαρχος, ζήτησε την βοήθεια απ’ όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής και της πολιτείας, ώστε να μπορέσει ο δήμος να φανεί συνεπής στις προσκλήσεις-προκλήσεις της απαιτητικής εποχής.

 
Σχολιάστε