OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Διονύσου: Δόθηκε προς χρήση η ανακαινισμένη παιδική χαρά της Ροδόπολης

Ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακατασκευή και πιστοποίηση, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, της παιδικής χαράς επί της συμβολής των οδών Καραϊσκάκη και Μαραθωνομάχων στη Ροδόπολη και δόθηκε προς χρήση στα παιδιά και τις οικογένειες του δήμου Διονύσου.

Η νέα παιδική χαρά, συνολικής έκτασης περίπου 1000 τ.μ., διαθέτει πλήθος σύγχρονων και πρωτότυπων παιδικών οργάνων, νέα φωτιστικά σώματα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, δυνατότητα πρόσβασης ΑμεΑ, βρύση με πόσιμο νερό και πολλά παγκάκια. Η ανάπλαση της παιδικής χαράς είναι ευγενική χορηγία του Επίτιμου Δημότη Διονύσου κ. Αθ. Μαρτίνου.

Είναι η 13η παιδική χαρά του δήμου που ανακατασκευάζεται και πιστοποιείται ενώ θα ακολουθήσει η ανάπλαση και πιστοποίηση ακόμη 4 παιδικών χαρών, που έχουν ήδη δημοπρατηθεί, από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ και οι οποίες είναι: Η παιδική χαρά επί της πλατείας Σεμέλης στη Δροσιά, συνολικής έκτασης 492 τ.μ., η παιδική χαρά επί της οδού Μπιζανίου στη Δροσιά, συνολικής έκτασης 279 τ.μ., η παιδική χαρά επί της οδού Ανθέων (πλατεία Αγίου Φανουρίου) στη Σταμάτα, συνολικής έκτασης 1.600 τ.μ. και η παιδική χαρά επί της οδού Ανακτορείας στον Διόνυσο, συνολικής έκτασης 528 τ.μ.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε σχετικά: «Πετύχαμε να λειτουργούν σε όλο τον δήμο, σε κάθε δημοτική κοινότητα, σύγχρονες, πιστοποιημένες και όμορφες παιδικές χαρές ώστε τα παιδιά μας να παίζουν χαρούμενα και ανέμελα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Έχουν ήδη δοθεί προς χρήση 13 παιδικές χαρές και σύντομα θα ανακαινισθούν ακόμη 4, μέσω του προγράμματος Φιλόδημος, συνολικά δηλαδή 17 νέες παιδικές χαρές. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε μία καλύτερη, πιο ανθρώπινη και φιλική πόλη για τα παιδιά και τις οικογένειες. Ευχαριστούμε θερμά τον ευεργέτη του δήμου μας κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά του».

Η παράδοση της πιστοποίησης της παιδικής χαράς Ροδόπολης έγινε στον Δήμαρχο Διονύσου από τον εκπρόσωπο του κ. Αθ. Μαρτίνου, κ. Ν. Χαραλαμπόπουλο, την Τρίτη 6 Αυγούστου, παρουσία των αντιδημάρχων κ.κ. Αγγ. Πέππα, Π. Τσούκα και Αγγ. Αγαθοκλέους, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ροδόπολης κ. Π. Σεϊντή και του υπεύθυνου των εργασιών κ. Ν. Μεγαγιάννη.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice