Άμεση παρέμβαση Πολιτικής Προστασίας και ΣΠΑΠ στη φωτιά της Νέας Πεντέλης

Άμεση και αποφασιστική ήταν η επέμβαση από τη διοίκηση, τους  εργαζομένους, τους εθελοντές και τα οχήματα του ΣΠΑΠ, οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του μετώπου της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες στην Πεντέλη.

Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε στην οδό Δελβίνου ακριβώς πίσω από super market και δίπλα στην πλατεία της Νέας Πεντέλης. Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Αρχικά υπήρξε μεγάλη ανησυχία αφού καίγονταν πεύκα και οι φλόγες ήταν τεράστιες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν όμως να περιορίσουν τη φωτιά  και πέτυχαν να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια.

Επιτόπου βρέθηκαν και συμμετείχαν ενεργά στην κατάσβεση εκτός από τα κλιμάκια του ΣΠΑΠ και κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βριλησσίων καθώς και εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου Πεντέλης.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ πάντως και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του τόσο από την άμεση επέμβαση όσο και με την αποτελεσματικότητα που έδειξαν τα μέλη του ΣΠΑΠ προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση. Μάλιστα σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε:

«Θερμότατα συγχαρητήρια στα παιδιά της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βριλησσίων, στους εθελοντές και εργαζομένους του ΣΠΑΠ και του Δήμου Πεντέλης για την άμεση τους επέμβαση που έδωσε τον χρόνο στους επαγγελματίες του Πυροσβεστικού Σώματος να παρέμβουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Αλέκο, Γιάννη, Πολύβιε, Μπάμπη, Παναγιώτη, Σταμάτη, Πέτρο, Κώστα , Άρη Λουκά Μπράβο σας!

Κάτι ..έκανε κι ο πρόεδρος, μάχιμος έτσι??? Δίνει το καλό παράδειγμα….».
Σχολιάστε