OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στην ημερίδα της ΚΕΔΕ στη Ραφήνα ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης

Ηχηρό μήνυμα ελπίδας, ενότητας και αποφασιστικότητας να γίνει, με πρωτοβουλία της Αυτοδιοίκησης, μία νέα αρχή στον τομέα της πολιτικής προστασίας προκειμένου να μην νιώσει ξανά κανένας πολίτης απροστάτευτος, έστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Κατά την ημερίδα που διοργανώθηκε στη Ραφήνα με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου τέθηκαν οι βάσεις για την έναρξη ενός διαλόγου για ένα νέο αποτελεσματικό  σχέδιο πολιτικής προστασίας από φυσικές καταστροφές, παρουσία εκπρόσωπων της κυβέρνησης και των συναρμόδιων υπουργείων, πλήθους αιρετών και  πολιτών.

Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων ο επερχόμενος Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης όπου είχε και την ευκαιρία να συνομιλήσει για θέματα της αυτοδιοίκησης με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και με τον… γείτονα επερχόμενο Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη.

Την ίδια στιγμή, ο νέος δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης έχει προχωρήσει στη δημιουργία ομάδων εργασίας ανά τομέα αποτελούμενες από εκλεγμένους Συμβούλους και μέλη της παράταξης. Οι ομάδες εργασίας συναντιούνται τακτικά, προκειμένου να αποτυπώσουν την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά και να διαμορφώσουν ένα πλάνο δράσης ανά τομέα.

Ήδη η ομάδα Πολιτιστικών έχει πραγματοποιήσει την 2η συνάντησής της.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice