Πλακεντάς: «Με την εντολή που μας δώσατε ενώνουμε όλους τους πολίτες του Δήμου Εορδαίας»

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς έστειλε μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα του Δήμου Εορδαίας και έδειξε με το… καλημέρα το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς είναι από χθες ο νέος δήμαρχος Εορδαίας, αφού κέρδισε την Αθηνά Τερζοπούλου, στον β΄γύρο, η οποία δεν κατάφερε να σταματήσει την δυναμική που από την πρώτη μέρα εκδηλώθηκε με την αναγγελία της υποψηφιότητας Πλακεντά.

Ο νέος Δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένη Εορδαία” και μιας ομάδας πολλών νέων παιδιών, αλλά και έμπειρων με διάθεση για προσφορά, πέτυχε την εκλογή του και σηκώνει μανίκια για την επόμενη μέρα.

«Σήμερα μας δόθηκε ευθύνη και τιμή. Ευθύνη για να πάει στην επόμενη μέρα ο τόπος μας και τιμή για να διοικήσουμε τον Δήμο Εορδαίας με εμπιστοσύνη, δικαιοσύνη και σωστή οργάνωση. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των συμπολιτών μας, αφήνοντας πίσω το διχασμό και τη μισαλλοδοξία. Επειδή εμείς επιλέγουμε να χτίσουμε με τις πέτρες που μας πέταξαν. Να χτίσουμε από έξω προς τα μέσα, από κάτω προς τα πάνω, από τις Τοπικές Κοινότητες μας προς την πόλη της Πτολεμαΐδας και με σεβασμό στις αστείρευτες δυνάμεις του τόπου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος Δήμαρχος, Παναγιώτης Πλακεντάς.

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Πλακεντά για το αποτέλεσμα της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής 2-6-2019.

«Η Εορδαία μίλησε. Η Εορδαία έδωσε ισχυρή εντολή στην ενότητα. Με αυτή την εντολή ενώνουμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας.

Σήμερα η Αυτοδιοίκηση νίκησε τα κόμματα. Σήμερα μας δόθηκε ευθύνη και τιμή. Ευθύνη για να πάει στην επόμενη μέρα ο τόπος μας και τιμή για να διοικήσουμε τον Δήμο Εορδαίας με εμπιστοσύνη, δικαιοσύνη και σωστή οργάνωση. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των συμπολιτών μας, αφήνοντας πίσω το διχασμό και τη μισαλλοδοξία. Επειδή εμείς επιλέγουμε να χτίσουμε με τις πέτρες που μας πέταξαν. Να χτίσουμε από έξω προς τα μέσα, από κάτω προς τα πάνω, από τις Τοπικές Κοινότητες μας προς την πόλη της Πτολεμαΐδας και με σεβασμό στις αστείρευτες δυνάμεις του τόπου.

Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σωστή οριοθέτηση για να κερδίσουμε το μέλλον. Για μια Εορδαία με ισόρροπη ανάπτυξη, δίκαιη προοπτική, γεμάτη με ευκαιρίες, με συνέργεια και συνένωση δυνάμεων.»
Σχολιάστε