Ο Γιάννης Ζαμπούκης νέος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή της Αλεξανδρούπολης, καθώς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι δημότες δίνουν την εντολή διακυβέρνησης του δήμου στον επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος για Όλους πρώτα ΕΣΥ», Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος είχε τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την πρώτη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης ο κ. Ζαμπούκης εξέλεξε δέκα δημοτικούς συμβούλους, κατατασσόμενος στη δεύτερη θέση, με πρώτο τον μέχρι πρότινος δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, με 15 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους.

«Χωρίς συνθέσεις, συνεργασίες και συνενώσεις, δεν μπορεί καμία ομάδα να προχωρήσει μπροστά», δήλωσε ο νέος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, ευχαριστώντας κατ’ επανάληψη από καρδιάς όλους όσοι εμπιστεύτηκαν το συνδυασμό «Δήμος για Όλους πρώτα ΕΣΥ».

«Δεν υπάρχουν λέξεις, λόγια για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Να εκφράσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλα αυτά τα πλούσια συναισθήματα που αισθανόμαστε στη λήξη μίας πορείας εξίμισι και πλέον μηνών. Θέλω να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν, όλους τους συνεργάτες μου, άμεσους και έμμεσους, για τη δύναμη και τη δυναμική που έδωσαν όλη αυτή τη χρονική περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μας, την ομάδα των συνυποψηφίων στην παράταξη «Δήμος για Όλους πρώτα ΕΣΥ» και φυσικά όλους τους δημότες που μας έδωσαν την εντολή, πλέον από Σεπτέμβριο να διοικήσουμε το Δήμο Αλεξανδρούπολης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαμπούκης.
Σχολιάστε