OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας στον σταθμό της Ομογένειας, στον HELLAS FM στη Νέα Υόρκη

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για την ενθρόνιση του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου.

Παράλληλα ο νέος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με επιφανείς ομογενείς αλλά και με αρκετούς Έλληνες όπου αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας ενώ παραχώρησε και συνέντευξη στον HELLAS FM και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Φιλιππίδη.

Για περισσότερα από 15 έτη ο HELLAS FM έχει παγιωθεί στην συνείδηση του απόδημου Ελληνισμού σε ολόκληρο τον πλανήτη. Επιδίωξη όλων των συντελεστών του Hellas FM αποτελεί η ανάδειξη και προώθηση του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας ενώ ουσιαστικά ο Hellas FM αποτελεί τον δίαυλο επικοινωνίας των Ελλήνων σε κάθε γωνιά της γης με κοινό παρονομαστή την μητέρα Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αρχικά αναφέρθηκε στην ομογένεια που ζει στη Νέα Υόρκη και στις ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται και μεγαλουργεί και αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο του ελληνισμού και της πλούσιας πολιτισμικής μας παράδοσης τονίζοντας πως είναι συγκινημένος που βρίσκεται εδώ που χτυπά η καρδιά της Ελλάδας.

Παράλληλα μίλησε για τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και τη «μάχη» που έδωσε για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης και τη μεγάλη έκπληξη που έγινε στον δεύτερο γύρο με ένα μεγάλο ποσοστό διαφοράς από τον Ν. Ταχιάο, κόβοντας τελικά πρώτος το νήμα υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «αυτοί που είναι κοντά στους πολίτες μπορούν να πιάσουν τον παλμό και το σφυγμό του κόσμου και οι Θεσσαλονικείς μας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης γιατί ακούστηκε ένας σοβαρός αυτοδιοικητικός λόγος ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους Δημάρχους, που έφτασαν τους 19!».

Παράλληλα έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει με τους συνεργάτες του ενώ μίλησε και για τις συνεργασίες που θα γίνουν στο δημοτικό συμβούλιο για το καλό των δημοτών, όπως επεσήμανε σχετικά.

Φυσικά αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών, καυτηρίασε τη στάση του απερχόμενου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουυτάρη, που δεν… επέτρεψε ούτε ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου κατά αυτής της Συμφωνίας προσθέτοντας πως: «Σαν Δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, μαζί με το δημοτικό συμβούλιο θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να κάνουμε λιγότερο οδυνηρές τις συνέπειες αυτής της κακής Συμφωνίας».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον δημοσιογράφο Δημήτρη Φιλιππίδη:

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice