OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Λαμπρινός: «Για εμάς ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός»

Στον αέρα του διαδικτύου βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η πλατφόρμα εθελοντών του δήμου Ηρακλείου.

Οι επισκέπτες, μπορούν να μπουν στην διεύθυνση www.citizens2heraklion.gr προκειμένου να ενημερωθούν για τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στον δήμο Ηρακλείου, καθώς και για να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Η πλατφόρμα παρέχει επίσης στους χρήστες την δυνατότητα ενημέρωσης για τις εθελοντικές δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή αλλά και για όσες προγραμματίζονται.
Επί της ουσίας, το Citizens4Heraklion είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης και προβολής των ενεργών πολιτών – εθελοντών του Ηρακλείου, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό, αλλά και την ανάδειξη των προσπαθειών και των προτάσεών τους.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός σχετικά: «Για εμάς ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός! Η ενδυνάμωση του εθελοντικού κινήματος ήταν και παραμένει ένας βασικός στόχος της πολιτικής μας και νομίζω ότι ως προς αυτό έχουμε καταφέρει πολλά. Πλέον, με την βοήθεια της τεχνολογίας, οι εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους αλλά και με το ευρύ κοινό, ώστε οι δράσεις τους να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή απήχηση».

Σχετικά Άρθρα

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice