Κοντουλάκος: «Ευχόμαστε με τις πράξεις της η κα. Κεχαγιά να οδηγήσει πραγματικά τον Δήμο Πεντέλης στη νέα εποχή»

Ο Λευτέρης Κοντουλάκος συνεχάρη την Δήμητρα Κεχαγιά για την εκλογή της στην δημαρχία της Πεντέλης με την ευχή να αφήσει κατά μέρος τις αντιδικίες Στεργίου – Γραφάκου και να οδηγήσει πραγματικά τον Δήμο στη νέα εποχή.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά Μαζί Πρωτοβουλία Πολιτών» αναφέρθηκε και στον απερχόμενο Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου υπογραμμίζοντας πως με «την απόφασή του να συμμετέχει εκ νέου στις δημοτικές εκλογές αδίκησε τον ίδιο του τον εαυτό, αδίκησε την πολύχρονη προσφορά του στην αυτοδιοίκηση και συνάμα δεν βοήθησε τον Δήμο Πεντέλης να πάει μπροστά, σε μια νέα εποχή».

Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Κοντουλάκου:

«Συγχαρητήρια στη νέα Δήμαρχο Πεντέλης κα. Δήμητρα Κεχαγιά.

Ευχόμαστε με τις πράξεις και τις πρωτοβουλίες της να οδηγήσει πραγματικά τον Δήμο Πεντέλης στη νέα εποχή, αφήνοντας κατά μέρος τις αντιδικίες Στεργίου – Γραφάκου και αλλάζοντας σελίδα στα κοινά της πόλης μας.

Άλλωστε δεν μπορεί να είναι πυξίδα της το μοντέλο διοίκησης του Δήμου Μελισσίων (2006-2010), μια διοίκηση που συσσώρευσε πολλά δεινά στον Δήμο Πεντέλης.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα μας βρει αρωγούς και συμπαραστάτες, δίχως αντιπαροχές και καρέκλες.

Όσον αφορά στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Στεργίου, στον οποίο καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ασκήσαμε έντονη πολιτική κριτική, εμμένουμε στη θέση μας ότι τα τελευταία χρόνια με τις πράξεις και τις παραλείψεις του, αλλά και με την απόφασή του να συμμετέχει εκ νέου στις δημοτικές εκλογές αδίκησε τον ίδιο του τον εαυτό, αδίκησε την πολύχρονη προσφορά του στην αυτοδιοίκηση και συνάμα δεν βοήθησε τον Δήμο Πεντέλης να πάει μπροστά, σε μια νέα εποχή.

Από την πλευρά μας, ως συνδυασμός μέσα στο δημοτικό συμβούλιο θα στηρίξουμε ότι θεωρούμε θετικό για την πόλη και τους πολίτες , και θα επιδιώξουμε την υλοποίηση των προγραμματικών μας προτάσεων.

Επιπλέον, άμεσα σηκώνουμε τα μανίκια, όλα τα μέλη του συνδυασμού μας και συμμετέχουμε ενεργά στη δύσκολη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας και αυτό το καλοκαίρι για την προστασία του Πεντελικού».
Σχολιάστε