Γιασημάκης: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, νίκησε ο Ωρωπός

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του έκανε ο Γιώργος Γιασημάκης , που χθες αναδείχτηκε δήμαρχος Ωρωπού για την ερχόμενη τετραετία.

Με ενωτικό πνεύμα αναφέρει ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και δεν υπάρχουν πολίτες που θα αδικηθούν, δίνοντας ξεκάθαρο στίγμα για τις προθέσεις του.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του αναφέρει:

«Πατριώτες και πατριώτισσες.

Εχθές τέλειωσε μια εκλογική διαδικασία και εσείς αποφασίσατε να μας αναθέσετε την διοίκηση του Δήμου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Είμαι πολύ συγκινημένος και νιώθω ευγνωμοσύνη και απέραντη αγάπη, έχοντας όμως ταυτόχρονα συναίσθηση και του δύσκολου έργου που αναλαμβάνω.
Θέλω να δηλώσω με όλη την δύναμη της ψυχής μου, πως σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
Δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι.
Δεν υπάρχουν πολίτες που θα ευνοηθούν και πολίτες που θα αδικηθούν. 
Σήμερα νίκησε μόνο ο Ωρωπός και οι Ωρωπιώτες .
Σήμερα νίκησε η ενότητα, η κοινή πορεία, η συμμετοχή και η αλληλεγγύη.
Σήμερα ξεκινάμε από κοινού, όλοι μαζί, για να χτίσουμε την καινούργια μέρα, που οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε.
Σήμερα κοιτάμε μπροστά, ξεχνώντας όσα μας χώριζαν τόσα χρόνια και προχωράμε συλλογικά και ενιαία,σε μια πορεία που θα φέρει στην επιφάνεια, την ανθρωπιά, τον ρομαντισμό, την αλληλεγγύη, την συμμετοχή, την προοπτική και την ανάπτυξη.
Ερχόμαστε για να ενώσουμε τους Ωρωπιώτες και τις Ωρωπιώτισες.
Ερχόμαστε για να διαχειριστούμε τις όποιες διαφορές μας, με σεβασμό και με αμεροληψία και να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να γίνουμε μια κοινωνία πρωτοπόρα, ανθρώπινη και δημιουργική.
Ο Ωρωπός σήμερα αλλάζει σελίδα.
Όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι, πάμε να φέρουμε το φως σε τούτο τον πανέμορφο τόπο, που έχει τα φόντα και θα γίνει πρωταγωνιστής ολόκληρης της Αττικής και όχι μόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας.»
Σχολιάστε