Φιλίππου: «Ο Δήμος Σαρωνικού πρέπει να μετασχηματισθεί σε ένα Δήμο που αξίζει να ζούμε και να δημιουργούμε!»

Με ανακοίνωσή του ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη και έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «O Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου και οι όλοι οι συνεργάτες, ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Η νέα Δημοτική Αρχή θα βαδίσει πιστά στο δρόμο των δεσμεύσεων για Δήμο φιλικό και ανοικτό, για Δήμο ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό, για Δήμο οργανωμένο και αναπτυξιακό.

Κυρίως για Δήμο ενωτικό, όλου του Σαρωνικού και όλων των πολιτών.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα συνεργαστούμε αποτελεσματικά με όλες τις δυνάμεις του τόπου, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου η εντολή των πολιτών για ανάπτυξη, για βελτίωση της καθημερινότητας, για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, να περάσει μέσα από το δρόμο της συναίνεσης και της σύνθεσης των απόψεων.

Ο Δήμος Σαρωνικού πρέπει να μετασχηματισθεί σε ένα Δήμο που αξίζει να ζούμε και να δημιουργούμε! Και αυτήν την εντολή θα την υπηρετήσουμε με συνέπεια και οργανωμένο σχέδιο».
Σχολιάστε