Επίθεση δέχθηκε πρώην υπουργός σε εκλογικό τμήμα!

Επιίθεση δέχτηκε ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης  από οπαδούς του υποψήφιου δημάρχου Ερέτριας Γιάννη Δημητρόπουλου.

Ο Νίκος Μαυραγάνης με καταγωγή από την Αμάρυνθο, έχει δηλώσει ως γνωστόν πως στηρίζει ανοιχτά τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γουρνή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πρώην υπουργός πήγε στο εκλογικό τμήμα και λογόφερε με τον Πέτρο Σμιλάκο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Γιάννη Δημητρόπουλου, ενώ δεν έλειψαν πάνω στην ένταση και τα χτυπήματα προς την μεριά του κ. Μαυραγάνη.

Σοκ έπαθε η Ελένη Γουρνή, αδερφή του υποψήφιου δημάρχου και σύμφωνα με την πλευρά Μαυραγάνη, για κακή της τύχη δέχτηκε και αυτή με τη σειρά της χτύπημα. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο έδαφος και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με το ΕΚΑΒ.

Η πλευρά των οπαδών του Δημητρόπουλου ισχυρίζεται ότι ο Μαυραγάνης απώθησε βίαια τον Σμιλάκο και τον έριξε στο έδαφος. Οι ίδιοι δεν αρνούνται ότι ο πρώην υπουργός έπεσε στη συνέχεια θύμα ξυλοδαρμού. Αρνούνται, όμως, ότι υπήρξε χειροδικία εναντίον της Ελένης Γουρνή. Λένε ότι λιποθύμησε και πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε.

Στο Eviatop έκανε δηλώσεις ο πρώην υφυπουργός υποδομών Νίκος Μαυραγάνης για τα όσα συνέβησαν στην Αμάρυνθο σήμερα το μεσημέρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
Σχολιάστε