Εκλογές 2019 – Β’ γύρος: Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στους Δήμους της χώρας

Δείτε από το OTAVOICE πως διαμορφώνεται το εκλογικό αποτέλεσμα στους Δήμους της χώρας, μέσα από την ενσωματωμένη πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Την επανεκλογή τους εξασφάλισαν από τον πρώτο γύρο αρκετοί δήμαρχοι της Αττικής, καθώς συγκέντρωσαν ποσοστό μεγαλύτερο του 50% από την πρώτη Κυριακή.

Την απόλυτη «πρωτιά» κατέγραψε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ενώ ο «γείτονάς» του στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος έφτασε κοντά στο 70%.

Αρκετά υψηλό ποσοστό κατέγραψε ο Ανδρέας Παχατουρίδης στο δήμο Περιστερίου, όπως και ο Γιώργος Ιωακειμίδης στο δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, καθώς και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Δήμαρχος παραμένει ο Ανδρέας Κονδύλης στο δήμο Αλίμου και ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στο δήμο Πυλαίας –Χορτιάτη.

Επίσης, επανεκλέχθηκαν οι: Ανδρέας Ευθυμίου στο δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, Χρήστος Παππούς στο δήμο Φυλής και Ηλίας Αποστολόπουλος στο δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Σε αυτούς θα προστεθούν πρέπει να προστεθούν και οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι που κατέβηκαν χωρίς… ανταγωνισμό σε Αγαθονήσι, Λειψούς, Άγιο Ευστράτιο και Σίκινο.

Εκλογές 2019: Θυμηθείτε τα τελικά αποτελέσματα του α’ γύρου στους Δήμους
Σχολιάστε