OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Βύρωνα: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι 4οι Αγώνες κολύμβησης – επίδειξης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι 4οι Αγώνες κολύμβησης-επίδειξης που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα και το Τμήμα Κολυμβητηρίου, την Παρασκευή και το Σάββατο 7 και 8 Ιουνίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο “Χρήστος Ταμπαξής”.

Η γιορτή περιλάμβανε ποικίλα κολυμβητικά αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικιών, καθώς και επίδειξη των τμημάτων Aqua Aerobic και Προπόνηση Ενηλίκων.

Παιδικές φωνές, χαμόγελα και μοναδικές συγκινήσεις είναι ορισμένα από τα βασικά συστατικά του πετυχημένου διημέρου της γιορτής. Και τις δυο ημέρες, πλήθος κόσμου παρακολούθησε με χαρά και ενθουσιασμό το πλούσιο πρόγραμμα με πρωταγωνιστές τους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές, οι οποίοι επέδειξαν την κολυμβητική τους πρόοδο.

Την πρώτη μέρα, την Παρασκευή, συμμετείχαν στη γιορτή τα τμήματα των  προγραμμάτων  Baby Swimming και ΝΕΜΟ και το Σάββατο οι Αστερίες, οι Καρχαρίες, τα Δελφίνια και οι Έφηβοι.

Το Σάββατο, το κοινό ενθουσιάστηκε με τις κολυμβήτριες που συμμετείχαν στην επίδειξη του Aqua Aerobic και τους Ενήλικες του προγράμματος Προπόνηση – Εκμάθηση Ενηλίκων, οι οποίοι κολύμπησαν 100μ. μικτή.

Στους μικρούς και μεγάλους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα για τη συμμετοχή τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν face painting και να απολαύσουν μοναδικές εκπλήξεις.

Στη γιορτή απέδωσε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο οποίος καλωσόρισε τους θεατές, τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και γενικά τόνισε την άριστη δουλειά που γίνεται στο Τμήμα του Κολυμβητηρίου σε αθλητικό και διοικητικό επίπεδο και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κόκκαλης.

Στη γιορτή του κολυμβητηρίου παρευρέθηκαν και έκαναν απονομές -εκτός από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη- ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αγγέλης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κόκκαλης  και Χρήστος Σπυρόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Σοφία  Δασκαλάκη, Ιουλία Κιούπη και ο Διευθυντής Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Μοναστηριώτης.

Στη γιορτή επίσης παρευρέθηκε ο παραολυμπιονίκης Χρήστος Ταμπαξής, το όνομα του οποίου δόθηκε στο κολυμβητήριό μας, τον οποίο και βράβευσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης για τη συνολική συνεισφορά του στον αθλητισμό.

Τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν η προϊσταμένη του Τμήματος Κολυμβητηρίου Κατερίνα Βασιλοπούλου και η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ρουμπίνη Μαρινάκη.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice