Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη, προς όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους

Όλους όσους κόπιασαν για να επιτευχθεί η ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής 26 Μαΐου, ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, λέγοντας:

«Σε μία εξαιρετικά απαιτητική εκλογική αναμέτρηση, όπως ήταν αυτή της 26ης Μαΐου, οι μηχανισμοί του Δήμου Θερμαϊκού λειτούργησαν άψογα, με την ομαλή διεξαγωγή και την άρτια ολοκλήρωση να επιτυγχάνεται χάρη στους υπαλλήλους του δήμου, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά, εξαντλητικά, ακατάπαυστα και με πλήρη συνείδηση του καθήκοντός τους, προκειμένου να έρθει σε πέρας η διαδικασία.

Όλους αυτούς, αλλά και όλους εκείνους που κλήθηκαν να επαναφέρουν τα εκλογικά κέντρα στην πρότερη κατάστασή τους, καθαρίζοντάς τα και προετοιμάζοντάς τα για να υποδεχθούν στους χώρους τους τους μαθητές τους ευχαριστώ ειλικρινά και από βάθος καρδιάς, αναγνωρίζοντας φυσικά, ότι τα λίγα αυτά λόγια καταφέρνουν απλά να περιγράψουν, αλλά σε καμία περίπτωση να αποτυπώσουν ξεκάθαρα την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε.

Όπως, επίσης, νιώθω βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και για το κλίμα πολιτικού πολιτισμού που επικράτησε, με τη δημοκρατία να αποτελεί το μεγάλο νικητή αυτών των εκλογών. Κλίμα που είμαι βέβαιος ότι θα διατηρηθεί κατά τη διάρκεια και της επαναληπτικής ψηφοφορίας την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, για την οποία είμαστε έτοιμοι και η οποία πρόκειται να καθορίσει το μέλλον του τόπου μας την επόμενη τετραετία».
Σχολιάστε