Την επιθυμία της να συνεχίσει το έργο της στον Οργανισμό Τουρισμού εξέφρασε η Βούλα Πατουλίδου

Την επιθυμία της να παραμείνει στο τιμόνι του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης εξέφρασε η μέχρι στιγμής πρώτη σε ψήφους υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM”.

Η Βούλα Πατουλίδου, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα που αφορούν σε ποσοστό ενσωμάτωσης 30%, είναι πρώτη, με σχεδόν διπλάσιους σταυρούς από τον αμέσως επόμενο στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ερωτηθείσα για το αν επιθυμεί να παραμείνει στη θέση της προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού, δήλωσε: «Θα παρακαλέσω να μείνω, γιατί νομίζω ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει γίνει μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια οργάνωσης για να μπορεί να παραχθεί έργο και πιστεύω ότι την επόμενη τετραετία -δηλαδή από τον Σεπτέμβριο- θα μπορέσουμε ακόμη περισσότερο να παράγουμε και όχι να συμμαζεύουμε τα ασυμμάζευτα. Ο Οργανισμός ήταν κάτι που δεν το ήθελε κανείς, αλλά φαίνεται πως έγινε μια περιζήτητη νύφη. Νομίζω ότι όσοι το πολεμούν, ενδόμυχα το επιθυμούν». Πρόσθεσε επίσης, ότι είναι πρόωρο να συζητάμε για θέσεις, καθώς υπάρχει ο περιφερειάρχης που θα κρίνει ποιος συνεχίζει και πού.

Αναφορικά με τις ψήφους που έλαβε, σημείωσε ότι αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία, «φαίνεται πως τα πέντε χρόνια κόπου και μόχθου, για τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα έργα, ο κόσμος τα κατάλαβε». Η κ.Πατουλίδου χαρακτήρισε επίσης σημαντικό το γεγονός της συμμετοχής νέων ατόμων στη διαδικασία, καθώς αυτό δημιουργεί, όπως είπε, τις βάσεις για το μέλλον.
Νικόλ Καζαντζίδου
Σχολιάστε