Θ. Ζώτος: «Τιμή μου που συστρατεύομαι με τον Τούντα» – Το μήνυμα του Κανέλλου εν όψει εκλογών

Τούντας και Ζώτος, αποφάσισαν να πορευτούν μαζί και ενιαία με στόχο την ανατροπή στη Νίκαια, βαδίζοντας από κοινού για την κατάκτηση της Δημαρχίας της πόλης.

Ο Θοδωρής Ζώτος, λίγο καιρό μετά την επισημοποίηση της κοινής καθόδου με τον Τούντα Κανέλλο αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του και τονίζει πως είναι τιμή του που συστρατεύεται μαζί του.

Την ίδια στιγμή ο υποψήφιος Δήμαρχος Τούντας Κανέλλος ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο το «στρατηγείο» του εν όψει της «μάχης» που πρόκειται να δώσει στις 26 Μάιου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως άνοιξε το εκλογικό του κέντρο, καλώντας τους πολίτες να έρθουν για να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις και θέσεις για τον Δήμο.

«Σας περιμένουμε…. Όλα απο κάπου ξεκινούν. Το δικό μας σπίτι, το σπίτι της Δημοκρατικής Συνεργασίας για τη Νίκαια και τον Ρέντη, το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ, εδράζεται στη Νίκαια κοντά στον Άγιο Νικόλαο, στο Ιστορικό κέντρο της πόλης μας, Παναγή Τσαλδάρη 88. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε θέσεις και απόψεις για την κοινή μας αγάπη. Το Δήμο μας!!!!» ήταν το σχετικό του μήνυμα.

 
Σχολιάστε