OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Χρήστου Αναστασίου με φίλους και στελέχη στη Θεσσαλονίκη-Στο πλευρό του σημαντικά πρόσωπα

Συνάντηση στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Δύναμη Πολιτών στη Θεσσαλονίκη είχε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Χρήστος Αναστασίου με φίλους κια στελέχη της τοπικής κοινωνίας που δήλωσαν την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος εξήρε τον αγώνα που έχει δώσει ο Χρήστος Αναστασίου για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία με κορυφαία την δράση του στο ζήτημα της Μακεδονίας. Τον ευχαρίστησε δημόσια για την συμμετοχή του στο συνδυασμό και τόνισε την σημαντική συμβολή του στην προσπάθεια να βρεθούν με σημαντική δύναμη στο νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Ο Χρήστος Αναστασίου ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν κοντά του και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει μέχρι το τέλος και την τελευταία ικμάδα δύναμης για τον κοινό στόχο.Να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη μια δημοτική αρχή που τις αξίζει.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν στελέχη της Δύναμης Πολιτών , στελέχη της τοπικής κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης αλλά και πολλοί φίλοι που βρέθηκαν με τον Χρήστο Αναστασίου στην πρώτη γραμμή του πατριωτικού αγώνα.

Ο Χρήστος Αναστασίου μιλώντας στο otavoice ανέφερε την πεποίθηση του ότι ο συν συνδυασμός Δύναμη Πολιτών θα καταγράψει σημαντικά ποσοστά στις εκλογές της 26ης Μαίου και θα έχει καθοριστικό ρόλο στο νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Για τον ίδιο δήλωσε ότι δίνει μια αξιοπρεπή μάχη κρατώντας κλίμα συνεργασίας και ενότητας με τους συνυποψηφίους του και στόχος του είναι το συνολικό αποτέλεσμα.

Βέβαια έχει την αμέριστη στήριξη των πατριωτικών δυνάμεων μιας και η συμβολή του στην οργάνωση των συλλαλητηρίων ήταν σημαντική.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice