OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Πλακεντά με Ιβάν Σαββίδη – Σχέδιο για επενδύσεις στην Εορδαία

Ανεβάζει τον πήχη ψηλά ο Παναγιώτης Πλακεντάς στην Εορδαία ξεδιπλώνοντας μια αντζέντα πρωτοβουλιών υψηλού επιπέδου και ζωτικής σημασίας δείχνοντας δικαίως για ποιό λόγο αποτελεί αυτή την ώρα το ισχυρό πρόσωπο στην κούρσα διεκδίκησης της δημαρχίας.

Άκρως ενδιαφέρουσα και σημαντική ήταν η συνάντηση που είχε μέσα στη Μεγάλη Εβδαμάδα, στη Θεσσαλονίκη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς με το μεγαλομέτοχο και ισχυρό επιχειρηματία στη βόρεια Ελλάδα Ιβάν Σαββίδη. Το ραντεβού που έγινε μετά απο αίτημα του κ. Πλακεντά και έγινε δεκτό απο την πλευρά του κ. Σαββίδη διεξήχθει μέσα σε θετικό κλίμα και ο υποψήφιος δήμαρχος προέβαλε συγκεκριμένες προτάσεις για να στηριχθεί η Εορδαία και που μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης κια δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Απο το ρεπορτάζ προκύπτει ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το ενδεχόμενο επένδυσης του Ιβαν Σαββίδη στην περιοχή της Εορδαίας. Μάλιστα ο κ. Σαββίδης βρήκε πολύ καλή και εφικτή την πρόταση του Παναγιώτη Πλακεντά να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο (στην Βλάστη) αξιοποιώντας την υπάρχουσα ξεχοδοχιακή υποδομή με τα καταλύματα της ευρύτερης περιοχής. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να επαναλάβουν τη συνάντηση τους σε δεύτερο χρόνο και μάλιστα αυτό να γίνει με επίσκεψη (αυτοψία) του Ιβάν Σαββίδη στην Εορδαία.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του Πρωταθλήματος μιας και ο Παναγιώτης Πλακεντάς είναι γνωστός για την αδυναμία που έχει στον δικέφαλο του Βορρά.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice