«ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»: Η παράταξη του Π. Φιλίππου δεν στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Φωτιές άναψε η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με Δημάρχους από όλη την Ελλάδα που θα κατέβουν με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, απ’ ότι φαίνεται κάποιοι δεν επιθυμούν αυτή την στήριξη ή δεν υπάρχει ακόμη κάποια συμφωνία. Κάποιοι μάλιστα εξέφρασαν την “μεγάλη έκπληξή” τους για την ανακοίνωση και την αναφορά στο όνομα τους.

Μερικοί μάλιστα, με ανακοίνωσή τους, διέψευσαν κατηγορηματικά τη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ και σπεύδουν να τονίσουν πως «δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση με κόμματα, με χρίσματα, με στηρίξεις. Και ούτε τις χρειαζόμαστε!».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος στην υποψηφιότητά του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο φέρουν την παράταξή μας « ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» να στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι ο « ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» είναι μια αυτοδιοικητική παράταξη, πλήρως ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική.

Ως εκ τούτου διαψεύδουμε κατηγορηματικά, όποιο ή όποια κόμματα δηλώνουν ή δηλώσουν στήριξη.

Εμείς επιζητούμε και επιδιώκουμε μόνον τη στήριξη της κοινωνίας των πολιτών».

 
Σχολιάστε