OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Προβοκάτσια από «κύκλους» που θέλουν να τον πλήξουν καταγγέλλει ο Β. Ζορμπάς στην Αγία Παρασκευή

Για προβοκατόρικες  ενέργειες που κινούνται στο σκοτάδι και επιχειρούν να τον πλήξουν  έκανε λόγο ο πρώην και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς.

Αφορμή στάθηκε ένα φυλλάδιο το οποίο «αποτελεί πολύ καλή απομίμηση, δεν φέρει καν το λογότυπο της παράταξής μας, που υπάρχει σε όλα τα έντυπα που διανείμαμε ή πρόκειται να διανείμουμε» το οποίο μοιράζεται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Ο ίδιος, αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή εξέδωσε ανακοίνωση η οποία τιτλοφορείται «καταδικάζουμε τις προβοκάτσιες» και στην οποία αναφέρει σχετικά:

«Πληροφορήθηκα ότι κυκλοφόρησε στην πόλη ένα φυλλάδιο, το οποίο ζητά από τους δημότες “να ψηφίσουν τον Βασίλη Ζορμπά”, γιατί ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος “είναι εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ”.

Αρχικά, θα ήθελα να δηλώσω ότι αυτό το φυλλάδιο ούτε τυπώθηκε ούτε μοιράστηκε από την παράταξή μας ούτε ήταν σε γνώση μας.

Η αντιπαράθεση μου με τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο ήταν και παραμένει σε επίπεδο αυτοδιοικητικό και στην αναποτελεσματικότητά του κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας. Όσον αφορά στις πολιτικές πεποιθήσεις και των δυο μας, αυτές είναι γνωστές στους πολίτες και δεν χρειάζονται φυλλάδιο για να τις μάθουν.Πέραν αυτού το φυλλάδιο αυτό, παρότι αποτελεί πολύ καλή απομίμηση, δεν φέρει καν το λογότυπο της παράταξής μας, που υπάρχει σε όλα τα έντυπα που διανείμαμε ή πρόκειται να διανείμουμε.

Διαφωνούμε, προσωπικά και ως παράταξη, με οποιεσδήποτε προβοκατόρικες ενέργειες εμφανίζονται στην πόλη μας τις παραμονές κάθε εκλογικής διαδικασίας, τις οποίες όλοι πρέπει να καταδικάζουμε. Στην μακρά μου πορεία στον κοινωνικό, επαγγελματικό και αυτοδιοικητικό τομέα, έχω αποδείξει ότι ακολουθώ την ευθεία οδό και έντιμες πρακτικές.

Θέλω επίσης να θυμίσω ότι το βράδυ των παραμονής των εκλογών του 2014, “κάποιοι” είχαν κυκλοφορήσει φυλλάδια με τις φωτογραφίες των κ.κ. Σταθόπουλου-Γιαννακόπουλου και τον τίτλο “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ”, για να επηρεάσουν τους εκλογείς υπέρ του κ. Σταθόπουλου. Για την σημερινή προβοκάτσια, εκτιμώ ότι αυτή δεν έχει σχέση με τον κ. Σταθόπουλο και την παράταξή του αλλά με “κύκλους” που κινούνται στο σκοτάδι και επιχειρούν να πλήξουν εμένα.

Τέλος, σας καλώ την Κυριακή να ψηφίσετε με αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Βασίλης Ζορμπάς

Υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής».

Θυμίζουμε πως στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, στον επόμενο γύρο πέρασαν ο Βασίλης Ζορμπάς και ο Γιάννης Σταθόπουλος, με μικρή διαφορά ψήφων ανάμεσα στους δυο συνδυασμούς.

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice