Ο κόσμος έδωσε ισχυρή εντολή: Παναγιώτης Πλακεντάς, Δήμαρχος Εορδαίας από την πρώτη Κυριακή!

Μήνυμα νίκης αλλά και εμπιστοσύνης έστειλαν εκατοντάδες πολίτες που παραβρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ», Παναγιώτη Πλακεντά.

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας στην πράξη την ανάγκη για μια νέα εποχή στη Εορδαία ενώ άπαντες μιλούν πλέον για ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα νίκης.

Η παράταξη του Παναγιώτη Πλακεντά μία ακομάτιστη, αυτοδιοικητική κίνηση, μέσα σε λίγους μήνες από την ίδρυσή της αποτελεί την δύναμη που πρωταγωνιστεί στις τοπικές πολιτικές εξελίξεις. Και είναι πλέον βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστεί και την επόμενη ημέρα.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς προχώρησε στην παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων του για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Εορδαίας, ενώ έκανε και την παρουσίαση του συνδυασμού. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομιλία μεταφράζονταν παράλληλα και στη νοηματική γλώσσα.

Η «Ενωμένη Εορδαία» φιλοδοξεί να καταστήσει την Αυτοδιοίκηση του Α’ Βαθμού ως το πρώτο καταφύγιο του πολίτη, για αυτό και κατέθεσε στην κρίση των πολιτών ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, το οποίο προέκυψε μέσα από συνεχή διάλογο και διαβούλευση με την ίδια την κοινωνία.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς και οι συνεργάτες του ζητούν την εμπιστοσύνη και την ισχυρή εντολή των πολιτών της Εορδαίας, για να οδηγήσουν τον τόπο μας στην επόμενη μέρα.

Δείτε την ομιλία του και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Σχολιάστε