OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμαρχος που «χτύπησε» ρεκόρ ψήφων!

Με ποσοστό που είναι και πανελλαδικό ρεκόρ, φτάνοντας στο 91,22% των ψήφων, στον δήμο Αγίου Βασιλείου, ανανέωσε τη θητεία του ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Ταταράκης.

Η ευρεία στήριξη που εξασφάλισε, από τέσσερα κόμματα, από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και ΑΝΕΛ δεν άφηνε περιθώρια στον ανθυποψήφιό του της Λαϊκής Συσπείρωσης, Θανάση Χαριτάκι.

Ως συμβόλαιο συνέπειας χαρακτήρισε το ποσοστό αυτό, ευχαριστώντας τους δημότες, υποσχόμενος την ολοκλήρωση των δικτύων βιολογικών καθαρισμών, σημαντικών δρόμων και την περαιτέρω διασύνδεση πρωτογενή τομέα και τουρισμού.

Σε πρώτο πλάνο για τη νέα θητεία, σύμφωνα με το neakriti.gr, είναι να αναπτυχθούν σε όλους τους οικισμούς του δήμου Αγίου Βασιλείου, βιολογικοί καθαρισμοί για την διασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος από τη θάλασσα μέχρι τα βουνά.

Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες διασύνδεσης του πρωτογενή τομέα παραγωγής με τον τουρισμό, όπως και η πρόοδος των εργασιών τόσο στον ΝΟΑΚ, γνωστό ως Αγιοβασιλειώτικο δρόμο, την παρακαμπτήριο του Πλακιά και τη σύνδεση αυτών των δρόμων με τις πολυάριθμες παραλίες της νότιας Κρήτης.

 

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το πρώτο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κοινότητας Παπάγου

otavoice

Δ.Ωρωπού: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη χωματερή αποβλήτων στην Τανάγρα

otavoice