Μαμουλάκης: «Με αποφασιστικότητα στην τελική ευθεία»

Με αποφασιστικότητα και τη συσπείρωση στα ύψη μετά την πρώτη θέση της Κυριακής, οδεύει προς τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης συναντήθηκε με τα μέλη της παράταξης, τους συνεχάρη για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους και καθόρισαν από κοινού όλες τις λεπτομέρειες των κινήσεων των επόμενων ημερών, δημιουργώντας ένα πλάνο δράσης που περιλαμβάνει σειρά επαφών σε περιοχές του Μαλεβιζίου με σκοπό την ανάλυση του προγράμματος συνέχισης των έργων με συγκεκριμένες προτάσεις ανά τομέα και ανά περιοχή. Βασικός στόχος του Κώστα Μαμουλάκη και των μελών της δημοτικής παράταξης, είναι να δοθεί όλη η ουσία της επόμενης μέρας, χωρίς ασάφειες, ξύλινη γλώσσα και γενικολογίες και παράλληλα να περιθωριοποιήσει κάθε απόπειρα πόλωσης και έντασης που – δυστυχώς – συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από την άλλη πλευρά. Παράλληλα όμως, να τονιστεί η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα του Κώστα Μαμουλάκη σε βασικούς τομείς της δημόσιας διοίκησης, όπως είναι η διεκδίκηση οικονομικών πόρων από προγράμματα, οι αγαστές συνεργασίες με όλους τους φορείς, αλλά και η ευρύτερη αντίληψη λειτουργίας κράτους και υπηρεσιών, στοιχεία που μπορούν να εγγυηθούν την απρόσκοπτη συνέχιση της ομαλής πορείας του Μαλεβιζίου, χωρίς να χαθεί ούτε μια ημέρα απ’ όσα έχουν ήδη προγραμματιστεί στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Κώστας Μαμουλάκης: «Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά και η τιμή, να έχεις δίπλα σου τόσο αξιόλογους ανθρώπους. Να περιστοιχίζεσαι από γυναίκες και άνδρες με αληθινή διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο. Και να βλέπεις στα μάτια τους την σπίθα της αποφασιστικότητας να αγωνιστούν για τον κοινό σκοπό: Να πάει ο τόπος μας μπροστά, να νιώθουν υπερηφάνεια οι άνθρωποί του, να αξιοποιηθούν όλα τα πλεονεκτήματά του Μαλεβιζίου. Τους ευχαριστώ και με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, πάντα με τον απόλυτο σεβασμό στον πολίτη και κοιτάζοντάς τον στα μάτια, προχωράμε ενωμένοι, προχωράμε μπροστά και συνεχίζουμε όλοι μαζί αυτήν την όμορφη και ειλικρινή προσπάθεια».
Σχολιάστε