OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η Πόλυ Αστερίου στο OTAVOICE παρουσιάζει το έργο της στην Κηφισιά

 

Η Πόλυ Αστερίου μιλάει στο otavoice και παρουσιάζει το έργο της κατά την θητεία της με την σημερινή δημοτική αρχή Γιώργου Θωμάκου.

Από το Νοέμβριο του 2014 ο δήμαρχος Κηφισιάς μου ανέθεσε την προεδρεία της ΑΕ. Μένανδρος η οποία έχει την ευθύνη της εκμετάλλευσης των δημοτικών χώρων.

Παρατείναμε με την διαδικασία ανοιχτού διαγωνισμού για τα επόμενα 5 χρόνια την τοποθέτηση των Στεγάστρων και των Στάσεων στα όρια του δήμου μας.

Ανακαινίστηκε πλήρως το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας με καινούργια εξέδρα , αγορά ποδηλάτων και άλλες αναγκαίες υποδομές , ενώ ανασυστάθηκε προσφέροντας στην Μένανδρος ΑΕ ποιοτικές υπηρεσίες και έσοδα. Καθημερινά είναι ανοιχτό και δέχεται χιλιάδες μαθητές σχολείων , παρέχοντας υψηλού επιπέδου μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Παράλληλα για την συνεχή αναβάθμιση του χώρου πετύχαμε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής ύψους 120.000 ευρώ.

Επίσης το Εντευκτήριο Εκάλης ανακαινίστηκε αναδεικνύονατς τον κλασικό του χαρακτήρα.Είναι καθημερινά ανοιχτό στους συμπολίτες μας για διοργανώσεις σεμιναρίων και πολλαπλών εκδηλώσεων.

Είμαι ακόμη μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,της Επιτροπής Πρασίνου,της Ανθοκομικής, του ΣΒΑΠ.

Η Πόλυ Αστερίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην καρδιά της Αθήνας και είνια μόνιμη κάτοικος Κηφισιάς από το 1978.Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Pace College της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου. Παντρεμένη με τον υφαντουργό Ηλία Αστερίου με τον οποίο απέκτησε δυο κόρες.Δραστηριοποιείτε με τα κοινά από το 1982 και εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος το 2014 με τον συνδυασμό του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου.

Σχετικά Άρθρα

Ο δήμαρχος Ζαχάρως στην ΕΤΑΔ, για Λίμνη Καϊάφα και παραλιακό μέτωπο

otavoice

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice