Η Αρσένη «ξαναχτύπησε» στα Βριλήσσια- προεκλογικό ντελίριο με υπερβάσεις

Κάθε μέρα και καλύτερα !

Δεν μας έφταναν τα φυλλάδια στις τσάντες των παιδιών των παιδικών σταθμών για να διαφημίσουμε το «έργο» μας και την υποψηφιότητά μας με τον Δήμο Δημιουργίας και τον Ξένο Μανιατογιάννη , τώρα ή πρόεδρος του ΟΚΠΑ κα. Αρσένη Βούλα ξαναχτυπά !

Η ηλεκτρονική αλληλογραφία που αποστέλλεται από το email  της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας υπογράφεται ως εξής :

Με εκτίμηση

Β.Αρσένη-Λάμπρου

Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ

(Υπ. Δημ. Σύμβουλος 

Βριλήσσια-Δήμος Δημιουργίας) 

Όπως αναφέρει με ανακοίνωση του ο κ. Ασημακόπουλος Αδάμ μέλος του ΔΣ ΟΚΠΑ Βριλησσίων η Πρόεδρος του Οργανισμού έχει επιδοθεί σε ένα αχαλίνωτο παιχνίδι αυτοπροβολής που καταστρατηγεί κάθε έννοια δεοντολογίας και σεβασμού στους θεσμούς και στους δημότες.

«Να σας επαναφέρουμε στην πραγματικότητα και να σας ενημερώσουμε ότι ο οργανισμός εκπροσωπείται από την Πρόεδρο που εκφράζει το Δήμο συνολικά , δεν είναι τίτλος η υποψηφιότητά σας ούτε και θα έπρεπε να διαφημίζεται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου .

Σεβαστείτε τους δημότες μας , και μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τις υπηρεσίες διανέμοντας το φυλλάδιο σας για την προσωπική σας ανάδειξη.

Υπάρχουν και όρια σε μια προεκλογική εκστρατεία και εσείς τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού.«

Ασημακόπουλος Αδάμ

Μέλος Δ.Σ. ΟΚΠΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Αντιπρόεδρος Τοπικής Ν.Δ. Βριλησσίων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια

Η κ. Αρσένη είχε εμπλακεί και με μια κατασκευασμένη κατηγορία κατά του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Πισιμίση και συνεργατών του , όπου είχε υποδείξει σε υπαλλήλους του δήμου να καταθέσουν ανυπόστατες κατηγορίες για να δημιουργήσει κλίμα κατά τους. Σκευωρία που κατ έπεσε παταγωδώς.
Σχολιάστε