Γκίκας: «Πρώτη είναι η παράταξη μας και όχι του κ. Μπίρμπα»

Για λανθασμένα στοιχεία της Singular Logic που μεταδίδει τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών έκανε ο λόγο ο συνδυασμός του Γιάννη Γκίγκα «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω».

Η εταιρία που προωθεί τα στοιχεία στο Υπουργείο Εσωτερικών παρουσιάζει ως πρώτη παράταξη την «Ανάπλαση Αιγάλεω- Δ. Μπίρμπας» και δεύτερη την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω» του Γιάννη Γκίγκα με 11 ψήφους διαφορά.

Ωστόσο στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του Γιάννη Γκίγκα «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω» αναφέρεται πως με βάση επίσημα στοιχεία του Δήμου, τηλεγραφήματα Δικαστικών Εκπρόσωπων στο Πρωτοδικείο αλλά και στοιχεία της ίδιας της Παράταξης, βρίσκονται εκείνοι στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ανακοινώθηκαν σήμερα τα τελικά αποτελέσματα από την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών με ενσωμάτωση 100% στο Αιγάλεω και δείχνουν 1η παράταξη την Ανάπλαση Αιγάλεω- Δ. Μπίρμπας, ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Δήμου Αιγάλεω από τα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Εκπρόσωπων στο Πρωτοδικείο, αλλά και τα στοιχεια της Παράταξης μας από τους εκπρόσωπους μας, πρώτη παράταξη είναι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω – Γιάννης Γκίκας.

Επικοινωνώντας με την εταιρεία Singular Logic που είναι υπεύθυνη για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων, μας ενημέρωσαν ότι αρχικά, καταχωρούν τα αποτελέσματα που λαμβάνουν μέσω tablet και στη συνέχεια όταν λάβουν τα επίσημα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Εκπρόσωπων από το Υπουργείο Εσωτερικών τα επανελέγχουν και καταχωρούν επισήμως.

Το Δελτίο Τύπου αυτό εκδίδεται για την αποκατάσταση της πραγματικότητας και μόνο.

Απευθύνω σε όλες και όλους κάλεσμα ένωσης δυνάμεων, κάλεσμα αλλαγής σελίδας, κάλεσμα στο ταξίδι για το μέλλον που ονειρευόμαστε.

Γιάννης Γκίκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω

#giannisgikas #symmaxiaaigaleo #emeismporoume».
Σχολιάστε