OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Φιλίππου: «Μέχρι που θα φτάσει ο απερχόμενος δήμαρχος Γ. Σωφρόνης;»

Σε όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις μας έχουμε υπογραμμίσει ότι ο πανικός του . Σωφρόνη τον οδηγεί σε πολύ απεχθείς πρακτικές. Απειλεί, εκβιάζει, « μαγειρεύει» τα εκλογικά τμήματα, πιστεύοντας ότι με τους τρόπους αυτούς θα περισώσει ό,τι του έχει απομείνει.

Τις τελευταίες μέρες όμως, συνέβη ένα γεγονός το οποίο βάζει μέσα στο απεχθές κάδρο και την πολιτική δίωξη. Μετέθεσε τον Δημήτρη Γκίνη, υπάλληλο της Κοινότητας Κουβαρά,  διότι δε συνεμορφώθη προς τα υποδείξεις, διότι δεν ήταν δικός του.

Έναν άνθρωπο που εργαζόταν στην Κοινότητα Κουβαρά από το 1999, δούλευε ως ληξίαρχος, ανταποκριτής του ΕΛΓΑ, εκτελούσε χρέη Γραμματέα και διενεργούσε όλες τις αναγκαίες αυτοψίες για την Κοινότητα.

Έναν άνθρωπο ΑΜΕΑ.

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές είναι σαφές ότι αυτή η μετάθεση δεν έγινε, όπως πιθανόν θα ισχυριστεί η Δημοτική αρχή, για λόγους αναγκών και οργανογράμματος.

Εγκαλούμε λοιπόν τον κ. Σωφρόνη και την Τοπική Αρχή του Κουβαρά για πολιτική δίωξη. Τους εγκαλούμε γιατί μπροστά στο μένος που προκαλεί ο πανικός τους δε σέβονται ούτε τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Από την Κυριακή αυτές οι πρακτικές και όσοι τις ακολουθούν θα αποτελούν ένα κακό και θλιβερό παρελθόν. Την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα!

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice