OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επισκέψεις Π. Πλακεντά σε ΔΕΥΑΕ, Σύλλογο ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης, οικισμό Καρδιάς, Δ.Ο.Υ. και Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας

Συναντήσεις και συζητήσεις στην Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας και στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Εορδαίας, είχε χθες το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού του, συνεχίζοντας τον διάλογο που έχουν ξεκινήσει με φορείς, συλλόγους, υπηρεσίες και σωματεία της περιοχής μας, καταγράφοντας τα προβλήματα που απασχολούν με στόχο την επίλυση των θεμάτων της καθημερινότητας των πολιτών.

Η διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας κ. Χατζοπούλου έθεσε αναλυτικά τα ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Πλακεντά για την συνεισφορά του στην διευθέτηση της υπόθεσης μεταφοράς της Δ.Ο.Υ. στο νέο κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών.

Στην ΔΕΥΑΕ ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» συναντήθηκε με εργαζομένους και με την διευθύντρια κ. Καρακασίδου, στην οποία επανέλαβε ότι η νέα δημοτική αρχή θεωρεί τους εργαζόμενους στον Δήμο και στις επιχειρήσεις του συνεργάτες της, με των οποίων την αρωγή και μέσα από αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοκατανόηση, θα επιτευχθεί ο σύγχρονος και πιο δίκαιος τρόπος διοίκησης, έτσι ώστε να φθάσει η παροχή υπηρεσιών, προς όφελος των πολιτών του Δήμου Εορδαίας, στον βέλτιστο βαθμό.

Το απόγευμα της χθεσινής μέρας ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τα γραφεία του Συλλόγου ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα. Εκεί συναντήθηκαν με μέλη του Δ.Σ. και συζήτησαν εκτενώς τα προβλήματα που τους απασχολούν. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς δεσμεύτηκε για την αμέριστη στήριξη σε θέματα όπως η εύκολη προσβασιμότητα-προσπελασιμότητα και η λειτουργία- βιωσιμότητα της Μονάδας Αυτόνομης Διαβίωσης και Διημέρευσης ΑμεΑ.

Αργότερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας επισκέφθηκε τον οικισμό Καρδιάς, όπου βρέθηκε στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Μέρα» και συζήτησε μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. τα ζητήματα που τους απασχολούν. Έπειτα ο κύριος Πλακεντάς συναντήθηκε με κατοίκους του οικισμού στους οποίους πραγματοποίησε ολιγόλεπτη ομιλία θέτοντας υπόψη τους το πρόγραμμα του συνδυασμού και κατόπιν άκουσε τους ίδιους να του εκφράζουν τα θέματα που οι ίδιοι θεωρούν πρώτης προτεραιότητας, κυρίως για την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Τέλος η ομάδα της «Ενωμένης Εορδαίας» με τον επικεφαλής της, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς αφού άκουσε τις αναλυτικές προτάσεις του Συλλόγου για την βελτίωση της εικόνας στην πόλη της Πτολεμαΐδας αλλά και σε όλο το Δήμο Εορδαίας, τόνισε ότι τους θεωρεί εταίρους της νέας δημοτικής αρχής, η οποία από πλευράς της θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να στηρίξει την επιχειρηματικότητα με ζητούμενο την ανάπτυξη, μέσω της οποίας θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας.

Σχετικά Άρθρα

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice