Δήμος Θερμαϊκού: Εργασίες διαγράμμισης ξεκίνησαν στην Επαρχιακή Οδό (ΕΠ.Ο.) 27 Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας

Εργασίες διαγράμμισης ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, Τρίτη 28 Μαΐου, επί της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που εξελίχθηκαν δίχως να δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Με το ρόλο της οριζόντιας σήμανσης να είναι καθοριστικός σε κάθε οδικό περιβάλλον και άμεσα σχετιζόμενος με τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια της κίνησης, η εκτέλεση των συγκεκριμένων παρεμβάσεων κρίνεται ιδιαίτερης σημασίας για την ομαλή και ασφαλή διέλευση πεζών και τη σωστή καθοδήγηση και ασφάλεια των οδηγών και ανάγκη επιτακτική, δεδομένης της αυξανόμενης επισκεψιμότητας του Δήμου, εν όψει τουριστικής περιόδου.

Υποδεικνύοντας τα άκρα της οδού και διαχωρίζοντας τις λωρίδες κίνησης πολύτιμη βοήθεια προσφέρεται στον οδηγό αναφορικά με τη θέση του στο οδόστρωμα, ενώ σε περιπτώσεις μη ευνοϊκών καιρικών συνθηκών ή κατά τη διάρκεια της νυχτερινής οδήγησης, που παρουσιάζεται δυσκολία στην όραση, η διαγράμμιση διατηρεί ρόλο ζωτικό.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν μέχρι τον οικισμό των Ν. Επιβατών, λίγο πριν το σημείο που εδράζονται οι Κοινωνικές Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου, στο 21ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, ενώ πρόκειται να συνεχιστούν και αύριο, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ανάγκη κατοίκων και επισκεπτών για ασφαλή μετακίνηση.
Σχολιάστε