Δήμος Φυλής: Ονειρεμένη συναυλία με ONIRAMA και Μύρωνα Στρατή στα Άνω Λιόσια

Άνοιξε η αυλαία των Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης.

Απίστευτο κέφι δημιούργησαν οι ONIRAMA και ο Μύρωνας Στρατής με τους οποίους άνοιξε την Κυριακή το βράδυ 19 Μαΐου, η αυλαία των τριήμερων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Πολιούχων των Άνω Λιοσίων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή βρέθηκε κοντά στους καλλιτέχνες τους οποίους καλωσόρισε στον Δήμο Φυλής και είχε μαζί τους μια ολιγόλεπτη και ιδιαίτερα ευχάριστη κουβέντα.

«Παιδιά πάμε γερά! να περάσει όμορφα ο κόσμος που έχει γεμίσει την πλατεία και σας περιμένει!» ήταν η προτροπή του, η οποία και τηρήθηκε στο ακέραιο!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και οι μουσικοί του ξεσήκωσαν τη νεολαία σε ένα απίστευτο live υπερθέαμα, που έκανε όλη την Πλατεία να κινείται στους ρυθμούς των ONIRAMA. Στην παρέα τους προστέθηκε στη συνέχεια και ο Μύρωνας Στρατής που απογείωσε τη βραδιά.

Απόψε το βράδυ Δευτέρα 20 Μαΐου στη σκηνή θα ανέβει ο Ηλίας Βρεττός ενώ ανήμερα του εορτασμού των Πολιούχων το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου στο Δήμο Φυλής θα βρίσκεται ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής Βασίλης Καρράς

Ακολουθούν χαρακτηριστικά live από τη βραδιά των ONIRAMA και του Μύρωνα Στρατή:
Σχολιάστε